Till distrikt Stockholm söker vi nu en Säljare

Vi erbjuder dig ett variationsrikt och självständigt arbete med stor egen påverkan på din vardag. Du bearbetar restauranger i distrikt Stockholm och skapar säljaktiviteter i syfte att marknadsföra vårt fulla erbjudande. Till din hjälp har du ett team av innesäljare, distribution samt kollegor i säljande befattning på övriga distrikt. Du rapporterar till den regionala försäljningschefen i Stockholm.

Din roll innebär många kontaktytor och för att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har förmåga att bygga och utveckla goda relationer internt och externt. För att nå framgång i rollen behöver du vara energisk och samtidigt bidra till ett gott samarbete inom teamet.

Ansvar

Du ansvarar för att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatt handlingsplan och mål i samförstånd med den regionala försäljningschefen.

Du ansvarar för att ta fram förslag till offerter och att stämma av dessa med försäljningschefen.

Du har ett volym- och lönsamhetsansvar för ditt distrikt.

Du ansvarar för att leverera enligt individuellt uppsatta nyckeltal och du agerar i linje med affärsplanen.

Vem är du?
Du är genuint trevlig och är angelägen om att göra ditt bästa både för kunden och för Åbro. Du har ett högt engagemang för att skapa kundupplevelser som i förlängningen skapar resultat. Du är lyhörd, bra på att bygga relationer och att inge förtroende samtidigt som du har integritet och mod att utmana, presentera nyheter samt ställa krav på kunden i förhandlingssituationer.

Du är bekväm i att göra obokade besök och finner dig snabbt i olika situationer med hjälp av din höga sociala kompetens. Du är prestigelös samtidigt ihärdig och målinriktad.

Du är välplanerad, strukturerad och håller ordning och reda i ditt dagliga arbete. Du kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office och är allmänt bekväm i att hantera olika datorsystem. Du prioriterar det som ger effekt och du följer upp att det du gör ger resultat.

Du har högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom marknad, försäljning eller ekonomi. Du har minst ett års försäljningsarbete, gärna B2B. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten. Du har erfarenhet från branschen eller närliggande branscher. Erfarenhet från bryggeri är ett extra plus. Du har lätt att uttrycka i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Tjänsten är på heltid och tills vidare. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tillsättning av tjänsten sker snarast enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta Regional Försäljningschef Marcus Kjellström på: marcus.kjellstrom@abro.se

Intresserad? Ansök redan idag, urvalet sker löpande. Sista ansökningsdagen är 19 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lämna in din ansökan för den här tjänsten