Säsongspersonal Transportplanerare

 Vi söker Transportplanerare till Åbros logistikavdelning för arbete under vår och sommarperioden. I arbetet som Transportplanerare ingår att planera den dagliga distributionsverksamheten inom samtliga för Åbro förekommande transportflöden. Du har kontakt med våra chaufförer, lagerpersonal och säljare men även kunder. I arbetet ingår även de administrativa uppgifter som hör ihop med transporterna exempelvis leveransrapportera försäljningsnotor, kreditera returer och reklamationer samt följa upp och hantera transportskador.  

Du som söker har minst gymnasiekompetens, god datorvana och kunskaper i Office-paketet. Som person är du serviceinriktad, flexibel, stresstålig, strukturerad och noggrann. Du är van vid kundkontakter och att hålla många bollar i luften. Du äger god social förmåga är nyfiken och framåt med god kapacitet att arbeta självständigt samtidigt som du med lätthet samarbetar över bredd tillsammans med andra. Tidigare erfarenhet av kundkontakter eller försäljning, direkt eller via telefon är meriterande och du måste ha fyllt 18 år.

Tjänsterna är tidsbegränsade under vår och sommarperioden med tillsättning enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande.

Ytterligare information ger Robin Rinaldo, tfn: 0492 – 165 57.

Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdagen är 2021-02-28

Lämna in din ansökan för den här tjänsten