Nu söker vi Servispersonal med dryckesintresse till Brygghuset

Brygghuset genomgår just nu en ordentlig ombyggnation och när vi ny-öppnar i början av 2023 så kommer både kök och restaurang vara nytt. Brygghuset tillhör Axel Herman Invest som är en kedja av pubar där AB Åbro Bryggeri är moderbolaget. I koncernen finns pubar som The Queens Head, The Bull & Bear Inn, The Flying Elk, The King´s Fox, The Black Lion Inn och The Horse & Hound.

Pubarna drivs under egna namn och har alla sin egen identitet, vi är en kedja av pubar och inte en pubkedja.

Brygghuset serverar lunch fem dagar i veckan, Ala carte serveras på kvällstid och vi tar även hand om ölprovningar, bryggerivisningar samt att vi anordnar konferenser på förfrågan. På Brygghuset erbjuder vi en glad, folklig och nyskapande brasserilikande pub för alla. Vi strävar efter en varm och gedigen service samt en modernare pubmat av högsta kvalitet där råvarorna ska vara så lokalt producerade som möjligt.

Du värdesätter hög service och är en lagspelare som vill ha trevligt på jobbet. Om du besitter en gedigen erfarenhet av restaurangbranschen eller är om du är öppensinnad och har lätt för att lära dig, då har vi arbetsplatsen för dig.

Brygghuset erbjuder dig en trygg och utvecklande arbetsplats och du kommer ha god stöttning av moderbolaget Axel Herman Invest. Tjänsterna är både på heltid eller deltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Sista ansökningsdagen är 2022-12-11

För frågor om tjänsten kontakta VD Andreaz Norén på andreaz.noren@axelherman.se eller på telefon 070-600 51 68

Varmt välkommen med din ansökan!

Lämna in din ansökan för den här tjänsten