Nu söker vi en Servicetekniker i Göteborg - säsongsanställning

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier som har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. Välkommen till oss! 

För att kunna bemöta vår högsäsong så söker vi en Servicetekniker i Göteborg med omnejd.

 Som Servicetekniker ansvarar du för underhåll och service av våra kunders tank- och fatölsanläggningar. Du medverkar även som installatör i samband med olika arrangemang såsom festivaler, mässor och event.

Du som söker ska vara tekniskt intresserad och lämpligen ha en teknisk grundutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet med dig i bagaget. Som person är du händig, initiativrik, utåtriktad och besitter god social förmåga. Eftersom du arbetar nära våra kunder är det viktigt att du har ett gott omdöme och alltid vill ge den bästa servicen. Du måste tycka om att ha ordning och reda omkring dig och som lägst inneha B-körkort.

Tjänsten är på heltid och är en säsongsanställning på 6 månader från April t o m September 2022.

Distriktet du kommer jobba i är Göteborg med omnejd.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Restaurangservicechef: Ingela Palowaara, 0492- 753 01, ingela.palowaara@abro.se

Lämna in din ansökan för den här tjänsten