Säljare - HORECA Göteborg

Är du en riktigt vass säljare som trivs på krogen? Får du en kick av att göra affärer, gillar självständigt jobb med flexibla tider? Då kan vi erbjuda ett riktigt roligt, utmanande och utvecklande säljjobb på Åbros distrikt Göteborg med omnejd. Vi söker dig som är van att sälja till krogbranschen och har ett etablerat nätverk. Välkommen med din ansökan direkt då vi tillämpar löpande urval!

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare agerar du självständigt med stor egen påverkan på din vardag. Du bearbetar potentiella och befintliga kunder, allt från kvarterskrogar till restaurangkedjor med restaurangägare till barchefer som kontaktytor. En stor del av arbetet innebär att säkerställa befintliga avtal och teckna nya avtal med våra kunder. Du förväntas hålla hög besöksfrekvens samt att driva säljaktiviteter i syfte att marknadsföra Åbro's fulla erbjudande. Du arbetar i team med innesäljare, distribution samt rapporterar till den regionala försäljningschefen. Ditt distrikt är Göteborg med omnejd. Du har: - volym- och lönsamhetsansvar på ditt distrikt - ansvar för att leverera enligt individuellt uppsatta nyckeltal - vara en förebild och aktivt agera i linje med Åbro's affärsplan - löpande rapportera dina besök samt ditt försäljningsresultat - hålla dig uppdaterad med försäljningsmål och förändringar som påverkar säljprocessen - kontinuerligt hålla CRM-systemet uppdaterat med dina aktiviteter Befogenheter: Du planerar och genomför kundbesök samt presenterar offerter utifrån uppsatt handlingsplan och mål i samförstånd med regionala försäljningschefen.

Utbildning/erfarenhet

Du har; - någon form av relevant grundläggande utbildning inom ekonomi, försäljning. - erfarenhet från branschen med ett etablerat nätverk - erfarenhet av att sälja till målgruppen - erfarenhet av försäljning på fältet med egen säljbudget - hög kunskap i svenska språket i tal och skrift - IT kompetens, minimum Officepaketet

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självständig, utåtriktad, affärsmässig och relationsorienterad. Du har ett strukturerat arbetssätt och vana av att göra genomtänkta bedömningar kring volym och pris. Vi ser även att du är serviceorienterad, lyhörd, initiativrik och lösningsorienterad för att hantera utmanande situationer.

 

Lämna in din ansökan för den här tjänsten