Restaurangservicetekniker - Skåne

Efterfrågan på våra drycker fortsätter att öka inom hotell, restaurang och cateringbranschen och därför söker vi nu en skicklig Restaurangservicetekniker till region Skåne.

Restaurangservicefunktionen är en utåtriktad serviceenhet till våra restaurangkunder. Som Restaurangservicetekniker ansvarar du för installation, ombyggnad och underhåll av våra kunders tank- och fatölsanläggningar. Du medverkar även som installatör i samband med olika arrangemang såsom festivaler, mässor och event.

Du som söker ska vara tekniskt intresserad och lämpligen ha en teknisk grundutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet med dig i bagaget. Som person är du händig, initiativrik, utåtriktad och besitter god social förmåga. Eftersom du arbetar nära våra kunder är det viktigt att du har ett gott omdöme och alltid vill ge den bästa servicen. Du måste tycka om att ha ordning och reda omkring dig och som lägst inneha B-körkort.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, stimulerande och i huvudsak självständigt arbete där du i stor utsträckning kan påverka din egen situation. Tjänsten är på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Distriktet du kommer jobba i är geografiskt placerat i Skåne, vi ser gärna att du bor i Malmö eller Helsingborg med omnejd.

 För ytterligare information om tjänsten kontakta Restaurangservicechef: Ingela Palowaara, 0492- 753 01 eller Ingela.palowaara@abro.se

Lämna in din ansökan för den här tjänsten