Processoperatörer till vår Processavdelning

OM TJÄNSTEN: Nu söker vi Processoperatörer till vår Processavdelning. Arbetet innebär huvudsakligen att du ansvarar för produktionen av öl, vilket innebär bryggning, jäsning och filtrering. Du som söker har inga problem med att arbeta självständigt eller i grupp. Du måste ha ett välutvecklat ordningssinne samt vara flexibel och noggrann, datorvana är meriterande liksom kunskaper i processövervakning via datasystem. Arbetet som bedrivs i skift är stundtals fysiskt krävande och kräver stort ansvar gällande rengöring och god hygien. 

OM OSS & DIG: Åbro Bryggeri i Vimmerby är en uppskattad arbetsplats. Våra medarbetare blir gärna kvar i många år och trivseln är hög. För dig som vill utvecklas är möjligheterna stora. 

OM OSS: Våra kärnvärden är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. Det skapar både en trygg arbetsmiljö och en verk¬samhet med god lönsamhet. 

Tjänsten är tillsvidare med tillsättning enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2019-08-25. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen till oss! 

Åbro Bryggeri är ett familjeägt företag som grundades 1856. Idag är vi ett av Europas modernaste bryggerier.

Ytterligare information om tjänsten ger Processchef: 
Åsa Johansson, tfn: 0492 – 753 35
asa.johansson@abro.se

 

Lämna in din ansökan för den här tjänsten