Löneadministratör till Personalavdelningen

En av våra medarbetare på Personalavdelningen kommer att gå i pension och nu söker vi hennes efterträdare. Du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor på Personalavdelningen och ansvara för ca 200 löner. Din främsta uppgift kommer att vara att hantera det löpande lönearbetet men också kunna stötta upp i förändringsarbete när det gäller struktur - och systemuppsättningar i lönesystemet Agda.

Även om du kommer få ett stort stöd av dina kollegor behöver vi en självständig person som har arbetat med samtliga delar i löneprocessen: beräkning av lön, lönekörning, schemauppsättningar reseräkningar, avstämningar, årsskifteshantering, kontrolluppgifter och semesterskulder. Du behöver också ha erfarenhet av att kunna läsa och förstå kollektivavtal samt ha grundläggande kunskaper i arbetsrätt. Sedvanliga uppgifter tillkommer såsom pensionsadministration, försäkringar, registerunderhåll och statistik m.m. Du har därtill mycket kontakt med internt anställd personal eftersom att arbetet till stor del består av att stötta chefer och medarbetare inom alla typer av lönefrågor.

Din profil:

Vi söker dig som är utbildad Löneadministratör och/eller har några års arbetslivserfarenhet från området. Erfarenhet av Agda Lön är meriterande.

Du har en förmåga att ta egna initiativ och har en serviceinriktad inställning. Du känner dig trygg med att ta egna beslut och att arbeta självständigt men är lika mycket en lagspelare som samarbetar och delar din kunskap med andra.

Arbetet ställer höga krav på prestigelöshet och professionalism varför stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Som person är du ambitiös, noggrann och mån om att göra ett bra jobb. Vidare trivs du i en roll där du har många kontaktytor i organisationen. Du är inte rädd för att lära dig nya saker samtidigt som du är positiv och lösningsorienterad.

Tjänsten är på heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

För mer information kontakta Therese Nilsson van Ewijk, Personalchef på therese.nilsson@abro.se eller 0492- 753 47.

   

Lämna in din ansökan för den här tjänsten