Chaufför Åbro Stockholm - tillsvidaretjänst

Tillsvidaretjänst chaufför Stockholm

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier som har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet.

Vi söker nu en lastbilschaufför till terminalen i Stockholm. Som chaufför kommer du att ansvara för transporter till och från våra restaurangkunder samt för lossning och lastning av fordonet vid vår terminal i Stockholm (Årsta). Som chaufför ansvarar du också för kontroll, rengöring och skötsel av fordon och övrig utrustning.  

Vi söker dig som gillar ordning och reda, som är positiv och självgående med gott omdöme. Du har god personlig stil och kan vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har som lägst *B*C*** körkort, digitalt förarkort, truckkort samt godkänd YKB. Tidigare erfarenhet av liknande varudistribution eller som distributör är meriterande.

Arbetet är förlagt till dagtid och placeringsort är Stockholm.

Tjänsten är tillsvidare med tillsättning enligt överenskommelse.

Ytterligare information ger Logistikchef Tommie Ekberg, telefon 0492-165 62 eller tommie.ekberg@abro.se

Lämna in din ansökan för den här tjänsten